Kampanj - Betala senare

Beställ nu – Betala i 2022!

Har du det lite extra kämpigt i dessa speciella tider? Vi på Leasa vill hjälpa till så gott vi kan för att du som företagare ska komma vinnande ur denna krisen. Därför erbjuder vi nu att du kan skjuta på din avtalsstart till 2022-04-01. Beställ de grejer du behöver för att utföra ditt arbete men börja betala i april 2022.

Gör så här:

Välj den utrustningen du vill ha och gå vidare till kassan. I kassan väljer du 24 eller 36 månaders avtalstid och klickar sedan i boxen ”betala i april 2022”.

Villkor

Avtalsstart blir per 2022-04-01 och då skickas även första hyresfakturan ut. Försäkring debiteras från leveransdagen, om du önskar att använda egen företagsförsäkring kan du kontakta oss i chatten. Kampanjen är i samarbete med Nordea Finans och fungerar ej med andra finansbolag vi erbjuder.

OBS: Går ej att applicera med andra kampanjer eller redan lagda ordrar. Notera även att för produkter med bytesmöjlighet kan byte ske tidigast 24 månader efter avtalsstart på ett 36 mån avtal, eller 12 månader efter avtalsstart på ett 24 mån avtal.

 

Läs också:

- Vanliga frågor och svar

- Fördelar med Leasa.se

 

Undrar du över något?
Tveka inte att kontakta oss i chatten i nedre hörnet.