Beställ idag, börja betala i Juli.

Vi ger dig en flygande start med dina nya kreativa verktyg. Beställ det du behöver och få leverans nu. Vi står för de första tre månadsbetalningarna. Börja jobba med ny energi och fakturera dina projekt långt innan du börjar betala för din utrustning. Vi har allt det senaste från bland annat AppleNikon, HP, Dell och många andra kända märken. Om du tycker att vi saknar någon produkt är du välkommen att kontakta oss i chatten, vi har en snittsvarstid på 30 sekunder under dygnets vakna timmar.

Gör så här:

Kampanjen appliceras automatiskt när du har besökt denna sida. Plocka ihop de produkter du är intresserad av och gå vidare till varukorgen. Dubbelkolla gärna att kampanjkoden är applicerad och kontakta oss i chatten vid eventuella frågor. 

 

Villkor

Tidsbegränsad kampanj. Startavgift och ev. försäkringsavgift debiteras från leveransdag.

Denna kampanj ger dig upp till tre hyresfria månader när du tecknar ett leasingavtal på 24 & 36 månader på Leasa.se. Du får dina nya datorer, telefoner, kameror etc nu men börjar betala från den 1:a juli 2019. Faktureras kvartalsvis.

Gäller nya beställningar från 2019-03-29 på Leasa. Vi har inte möjlighet att lägga till kampanjen på redan lagda order eller tecknade avtal.


Populära produkter

missing image missing image