Om oss

Leasa.se lanserades 1:a Mars 2018 av LeaseCloud AB - en fintech startup fokuserad på att förenkla företagsleasing.

Vi tror att många vill använda leasing för att köpa in datorer och annan utrustning om det är enkelt och billigt. Genom att digitalisera leasing och ta bort all manuell hantering kan vi sänka priserna och samtidigt göra det enkelt för dig som beställare - alla vinner på detta. 

Leasa.se bygger på ett avancerat B2B e-handelssystem som heter Netset. I denna shop är det premiär för LeaseCloud Checkout som är en ny smart checkout för leasing med många smarta funktioner. Leasa.se är kopplad till flera stora distributörer som Ingram Micro, Tech Data, Itegra, ALSO och Brightstar 20:20 med automatiska importer av priser, lager, produkter och order. Idag har vi fler än 200 000 produkter som ökar varje vecka - vårt mål är att du ska hitta allt som ett företag kan behöva. Vi driver sedan tidigare även PerMånad.se , en leasingshop med fokus på Apple-produkter.

När du gjort en beställning börjar personal hos grossisten packa dina produkter för snabb leverans direkt till dig. Tänk dig en automatiserad Dustin-shop med flera miljarder i lagervärde. Den passar dig som behöver utrustning från HP, Lenovo, Dell och andra stora tillverkare. Kanske Lenovo Thinkpads eller HPe Servrar?

  • Vår populära kundchat är alltid online och har oftast snabb svarstid.
  • Samma team jobbar med båda shoppar så din kontaktperson på PerMånad.se kan även hjälpa dig på Leasa.se.
  • Du kan beställa varor från båda shoppar och få dom i samma hyresavtal om du meddelar oss i förväg.