Om oss

Leasa dina produkter istället för att köpa dem. Byt till en ny dator så ofta som varje år. Anpassa dina IT-verktyg efter situationen i företaget. Lämna tillbaka dina produkter när du inte längre behöver dessa och värna om miljön. Det finns många fördelar med leasing.

Leasa.se lanserades 1 mars 2018 av drivs av LeaseCloud AB. Vårt fokus är att förenkla företagsleasing.

Vi tror att många vill använda leasing för att köpa in datorer och annan utrustning förutsatt att det är enkelt och billigt. Genom att digitalisera hela flödet och ta bort så mycket manuell hantering som möjligt kan vi sänka priserna och samtidigt göra det enkelt för dig som beställare - alla vinner på detta. 

När du gjort en beställning börjar personal hos grossisten packa dina produkter för snabb leverans direkt till dig. Tänk dig en automatiserad Dustin-shop med flera miljarder i lagervärde. Den passar dig som behöver utrustning från exempelvis HP, Lenovo och Dell samt många andra stora tillverkare. Kanske Lenovo Thinkpads eller HPe Servrar?

Det finns många fördelar med att välja leasing via LeaseCloud.

  • Vår populära kundchat är alltid online och har snabb svarstid under dygnets alla vakna timmar.
  • Samma team jobbar med både Leasa.se och PerMånad.se, så din kontaktperson på PerMånad.se kan även hjälpa dig på Leasa.se.
  • Om du kan beställa varor från båda shoppar och få dessa i samma hyresavtal om du meddelar oss i förväg.

Leasa.se bygger på ett avancerat B2B e-handelssystem som heter Netset. I denna shop är det premiär för LeaseCloud Checkout som är en ny smart checkout för leasing med många smarta funktioner. Leasa.se är kopplad till flera stora distributörer som Ingram Micro, Tech Data, Itegra, ALSO och Brightstar 20:20 med automatiska importer av priser, lager, produkter och order. Idag har vi fler än 200 000 produkter, som dessutom ökar varje vecka. Vårt mål är att du ska hitta allt som ett företag kan behöva.